Derecik Belediyesi Başaklıya Su Ulaştırıyor
28 Mayıs 2015 Perşembe 11:03

Derecik Belediyesi Başaklıya Su Ulaştırıyor

Derecik Belediyesi Başaklı'ya su ulaştırma çalışmalarını başlattı.

Derecik Belediyesi bölgede yoğun olarak başlattığı yol ve su çalışmalarını Başaklı'da devam ettiriyor.Belediye ekiplerinin ara vermeden çalıştıkları su kanalları açma ve boru döşeme çalışmalarını seyreden vatandaşlar çok sevinçliydi.Temiz ve hijyen bir suya kavuşacakları için çok mutlu olduklarını belirten mahalleli belediyenin bu hizmetinden çok memnun olduklarını söylediler.Daha önceleri belediye ekipleri mahalledeki yolları genişletip düzeltmişti.Şimdi ise mahallelinin su problemini çözmeye çalışıyor.İşçilerle birlikte çalışan Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya hem çalıştı hem de talimat verdi.İşçileri seyreden başkan işi düzgün yapın talimatı verdi.Daha sonra başkan vatandaşların evine misafir oldu.Başkanla ilgilenen vatandaşlar başkana çeşitli ikramlarda bulundu. Mahallede ekipler çalışmaları sürdürüyor.

bs3-001.jpg