BELEDİYEMİZ SINIRLARI İÇERİSİNDEKİ ALIŞVERİŞ MERKEZLERİNDE FİYAT DENETİMİ YAPILDI
13 Aralık 2022 Salı 08:23

Belediyemiz sınırları içerisinde faaliyetlerini sürdüren alışveriş merkezlerinde özellikle gıda ve temizlik ürünlerinde fahiş fiyatları engellemek amacıyla zabıta ekiplerince fiyat denetimi yapıldı.

Dünya genelinde yaşanan ekonomik gelişmeleri bahane ederek özellikle gıda ve temizlik ürünlerini fahiş fiyatla satmaya çalışan alışveriş merkezleri ile devletimiz büyük bir mücadele vermektedir. Ederinin çok üstünde bir fiyatla piyasaya sürülen gıda ve temizlik ürünlerini satın alma hususunda vatandaşlar büyük sıkıntılar çekmektedir. Cumhurbaşkanımız önderliğinde başlatılan fahiş fiyatla mücadele kapsamında Belediyemiz sınırları içerisinde faaliyet gösteren alışveriş merkezlerinde Belediyemiz Ekiplerince fiyat denetimi yapıldı. Vatandaşlarımızın daha ucuz gıda ürünlerine ulaşması için Belediye Zabıta ekiplerince denetimler artırılarak devam edecektir.

whatsapp-image-2022-12-12-at-19.17.00-(4).jpeg