Yol Açma Çalışmaları Devam Ediyor
02 Mart 2016 Çarşamba 17:57

Yol Açma Çalışmaları Devam Ediyor

Derecik Beldesinde Yeni Yol Açma Çalışmaları Umurlu Mahallesinde Devam Ediyor

Derecik Delediyesi, beldenin birçok bölgesinde yeni yolların açılması ve düzenlenmesi çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor.Belde halkına rahat bir yaşam sunma amacıyla harekete geçen Derecik belediyesi Fen  ve İmar İşleri Müdürlüğü ekipleri belde de yol açma çalışmalarına devam ediyor.Umurlu da yapılan yol çalışmalarına bir yenisi eklendi .Umurlu da daha çok yolun açılacağını belirten ekipler tüm gün çalıştı.

Yolların beldemiz için ne kadar önemli olduğunu belirten Derecik Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya, “bütün çabamız beldemizi modern ve gelişmiş bir yer haline getirmek. Bunun için var gücümüzle çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz ” dedi. Yapılaşmanın başladığı derecik'te yeni yollara ihtiyaç olduğunu belirten Çetinkaya, Derecik'in sürekli büyüyen, gelişime açık olan bir bölge olduğunu vurgulayarak, yeni yollar açarak gelişime katkı yaptıklarını söyledi.

Derecik'te ihtiyaç duyulan sokak, mahalle ve caddelerinde yeni yol açımlarının sürdürüleceği belirtildi.

um3.jpg

um4.jpg