Yeşil Park Alanı İçin Hazırlıklar Başladı
23 Mayıs 2015 Cumartesi 17:59

Yeşil Park Alanı İçin Hazırlıklar Başladı

Ordu Belediyesi'nin masraflarını karşıladığı yeşil park yapma çalışmaları başladı

Derecik Belediyesi beldeyi değiştirmeye ve geliştirmeye devam ediyor.Derecik Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya'nın girişimleri sonucu Ordu Belediyesi tarafından yeşil park yapma sözü alınmıştı. Belediye Başkanının uygun bir arazi tesis etmesi sonucu park ihaleye verilmişti. Derecikte yapılan ilk büyük yeşil park olma özelliği taşıyacak olan yeşil parkın yapımı için çalışmalara başlandı.Arazide düzeltmeler yapan iş makineleri alan genişletti.Yapılan çalışmaları Derecik Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya yerinde izledi.Yapımına başlanan yeşil park alanının dört bin beş yüz metre kare olması bekleniyor.Parkta ağaçlandırma ve ışıklandırma yapılacak.Ayrıca parkın büyüklüğü sayesinde çocuk oyun parkı,dinlenme alanları,çay bahçeleri ve WC gibi bölümler içinde yer alacak.Parkın yapımının uzun süreceğini belirten yetkililer en kısa sürede inşaya başlayacaklarını söylediler.Çalışmaların takipçisi olacağını söyleyen Başkan Çetinkaya arazide vatandaşlarla incelemelerde bulundu.

prk3.jpgprk4.jpg