Yeni Başkan Ekrem Çetinkaya için kutlama
02 Nisan 2014 Çarşamba 15:06

Yeni Başkan Ekrem Çetinkaya için kutlama

Derecik'te Belediye Başkanlığı seçimini Ak Parti'den Ekrem Çetinkaya'nın kazanması üzerine beldede kutlama düzenlendi.

Kutlamalara AK Parti Hakkari İl Başkanı Abdulmuttalip Özbek, Ak Parti Şemdinli İlçe Başkanı Fikret Algün ve yaklaşık bin kişi katıldı.

Yeni Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya teşekkür konuşması yaptıktan sonra vatandaşlarla birlikte davul zurna eşliğinde halay çekti.

Kutlamaların ardından AK Parti Hakkari il Başkanı Abdulmuttalip Özbek, yeni Belediye Başkanı Çetinkaya ve vatandaşlar açılması planlanan sınır kapısında incelemelerde bulundu. Burada konuşan Ak Parti İl Başkanı Özbek, Derecik'in ilçe olması ve sınır kapısının bir an önce açılması için parti olarak yoğun bir çaba gösterdiklerini söyledi.