Vapurtepe Mahallesi'ne (Üçyan) Su Şebekesi
12 Ağustos 2015 Çarşamba 14:49

Vapurtepe Mahallesi'ne (Üçyan) Su Şebekesi

Vapurtepe Mahallesi'nde (Üçyan) Bazı Vatandaşların Evlerine Su Şebekesi Döşeme Çalışmaları Başladı.

Derecik Belediyesi'nin beldedeki su çalışmaları devam ediyor.Suyun gitmediği mahallelere kendi imkanlarıyla su götürmeye çalışan belediye ekipleri yazın sıcağında zor şartlarda su boruları döşeme çalışmalarına başladı.Beldedeki su sorununun kökten çözülmesi için yoğun olarak çalışan belediye çoğu mahallenin su sorununu bitirdi.Dağlık ve engebeli araziye kurulan mahallelere su ulaştırmak ise hem maliyetli hem de yeni su kaynağı ihtiyacını oluşturmakta.yüksekte kalan mahallelere suyun çıkması için çözüm aranıyor.

Belediyenin öncelik amacı yol ve su sorununu çözmek.Çalışmalarını bu yöne devam ettiren belediye, yol ve su çalışmalarına aralıksız devam ediyor.