Vapurtepe Dağı Eteklerinden Kırca Köyüne Yeni Bir Yol
25 Şubat 2015 Çarşamba 21:31

Vapurtepe Dağı Eteklerinden Kırca Köyüne Yeni Bir Yol

Derecik Belediyesi Vapurtepe Dağı eteklerinde yeni bir yol açmaya başladı

Derecik Belediyesi Vapurtepe Mahallesi'nde yeni bir yol çalışmasına başladı.Yeni yolun açılmasındaki amaç ulaşılamayan arazileri imara açarak mahallede yaşayan ancak arazisi olmadığı için ev sahibi olamayan gençlerin ev sahibi olmasını sağlamak.Vapurtepe Mahallesi'nde (Kırca Köyü) otuza yakın gencin aileleriyle yaşadığını, ev inşa edecek arazisi olmadığı için evlendikleri halde kendi evlerine çıkamadıklarını söyleyen köy halkı başkandan araziye yol götürmesi için ricada bulundu. Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya bölgeye giderek araziyi inceledi.Vatandaşların isteğini geri çevirmeyen başkan bölgeye yol götürmek için çalışmaları başlattı.Yeni yolu gören vatandaşlar arazilerinde yeni mahalle kurarak çocuklarına ev inşa edeceklerini belirttiler.Başkan Çetinkaya ''Gençler bölgeye yerleşirse onlar için su da götüreceğiz inşallah''dedi.Çalışmalar aralıksız devam ediyor.

kir3.jpgkir4.jpg