Validen Derecik'e Anlamlı Ziyaret
02 Mayıs 2015 Cumartesi 21:56

Validen Derecik'e Anlamlı Ziyaret

Hakkari Valisi, Yüksekova Kaymakamı, Şemdinli Kaymakamı, Hakkari İl Emniyet Amiri ve Hakkari Askeri Üst Düzey Rütbelileri Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya'yı Evinde Ziyaret Etti

Vali Canpolat ve beraberindekiler Derecik Beldesi'ni ziyaret edip, çeşitli incelemelerde bulundu. Vali Canpolat, Derecik Beldesi'nde ilk olarak Ekrem Çetinkaya'yı  ziyaret ederek belediye başkanından belde  hakkında bilgi aldı.Başkan Çetinkaya'nın evinde öğle yemeğini vatandaşlarla birlikte yiyen vali ve beraberindekiler vatandaşlarla sohbet ederek onların sorunlarını dinledi. Derecik Beldesi'nin ilçe olmasının gündemde olduğu ve ilçe olmaya müsait olup olmadığını yerinde incelemek için beldeyi ziyerete geldiklerini belirten vali Canpolat, ''Ankara'dan aradılar, Derecik ilçe olmaya uygun mu diye sordular ve biz Derecik halkının bunu hakkettiğini ve her anlamda uygun olduğunu söyledik. Derecik'in gelişmesi için elimizden geleni yapacağız.'' dedi. Derecik'in ilçe olmaya uygun olduğu yönünde rapor vereceklerini dile getiren vali daha sonra sınır kapısında incelemelerde bulundu. Vatandaşların sorularını yanıtlayan vali, '' Sınır kapısının erken faaliyete geçmesi için çalışıyoruz ancak bu sorun karşı tarafında sorumluluklarını yerine getirmesine bağlı.'' dedi.

vatandaşlarla ilgilenen vali daha sonra beldeden helikopterle ayrıldı

HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN..va3.jpg