UMURLU KÖYÜ CAMİSİNİN ÖNÜNE İSTİNAT  DUVARI ÇEKİLİYOR
01 Aralık 2014 Pazartesi 22:07

UMURLU KÖYÜ CAMİSİNİN ÖNÜNE İSTİNAT DUVARI ÇEKİLİYOR

Derecik Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya ve Umurlu köylülerinin el ele çalışması sonucu başlanan köyün cami duvarı bitmek üzere..

Derecik Belediye Başkanı Ekrem ÇETİNKAYA tarafından Umurlu Köyü Camisi için  yapılmakta olan bahçe, taziye ve garaj  yerlerinin alanını oluşturmak için caminin yanını yapılan istinat duvarının bitmek üzere olduğunu ancak kalan kısmının kış şartlarından dolayı şimdi yapılmayacağı söylendi.  Belediye yetkilileri  ilkbaharda tamamlanması planlanan duvarın cami çehresini değiştireceği   ve vatandaşın geliş gidişlerinde kolaylık sağlayacağını  belirt.  İmamla birlikte köylülerinde yardımcı olduğu çalışmaları Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya yakından takip ediyor.

Köylülerin heyecanla beklediği bahçe alanının ilkbaharda hizmete girmesi bekleniyor

cami2.jpg