Ulu Cami'nin Bahçesinde Düzenleme Yapılıyor
03 Haziran 2015 Çarşamba 18:32

Ulu Cami'nin Bahçesinde Düzenleme Yapılıyor

Derecik Belediyesi Merkez Mahallesi'ndeki Ulu Cami'nin Bahçesini Düzenlemeye Başladı

Derecik Belediyesi Merkez Mahallesi'ndeki Ulu Cami'nin Bahçesinin alan düzenlemesine başladı.Cami bahçesine parke taşı döşeme, çimlik alan oluşturma, çiçek alanlarını düzenleme ve süs havuzu yapma çalışmalarına başlandı.Çalışmaları sürdüren işçiler caminin çehresini büyük ölçüde değiştireceklerini ve daha güzel daha kullanışlı bir bahçeye kavuşulacağını söylediler.Yapılan çalışmaları günlük takip eden Başkan Çetinkaya yapılan çalışmayı yerinde inceledi.Ramazandan önce bitmesi için önceliği camiye veren Başkan Çetinkaya ''Vatandaşların ramazanda bahçede dinlenmesi ve ihtiyaçlarını karşılayabilmesi için bahçeyi düzenlemeye karar verdik.'' dedi.Cami alanının en yakın zamanda bitmesi bekleniyor.Çalışmalar aralıksız sürüyor.

ca3.jpg