Ulu Cami'nin Bahçe Düzenlemesi Bitti
12 Haziran 2015 Cuma 18:24

Ulu Cami'nin Bahçe Düzenlemesi Bitti

Derecik Belediyesi Merkez Mahallesi'ndeki Ulu Cami'nin Bahçe Düzenlemesini Bitirdi

Derecik Belediyesi Merkez Mahallesi'ndeki Ulu Cami'nin bahçe düzenlemesini yapmaya başlamıştı. Bahçenin kötü görüntüsünü yok etmeyi amaçlayan belediye, vatandaşların bahçeyi kullanmaları ve bahçede dinlenmeleri için çalışmaları başlatmıştı.Çalışmaların ramazandan önce bitirmek isteyen belediye ekipleri aralıksız çalışıyordu. Nihayet çalışmaları bitiren ekipler, bahçeye parke taşı döşedikten sonra çevre düzenini de bitirdi.Bahçeye çiçek ve bitki ekildikten sonra son olarak çevre temizliği de yapıldı.Bahçenin ramazan dan önce bitmesi vatandaşları ve imamları sevindirdi.Artık daha güzel ve daha düzenli bir bahçeye sahip camimizde vatandaşlarımız keyifle oturabilir diyen Belediye Başkanı bahçenin son halini inceleyerek işçilere teşekkür etti.

ca3-001.jpg

ca4.jpg