Samanlı’da Yol Genişletme Çalışmaları Sürüyor
20 Mayıs 2015 Çarşamba 19:58

Samanlı’da Yol Genişletme Çalışmaları Sürüyor

Derecik Belediyesi Samanlı'da Yol Genişletme Ve Zemin Güçlendirme Çalışmalarını Devam Ettiriyor

Samanlı'da su çalışmalarını yürüten belediye su deposu inşasını bitirdikten sonra mahalle içi su şebekesi döşemeye başlamıştı.Neredeyse yüz yıldır susuz olan vatandaşlar temiz suya kavuşmuştu.Köprüsü yıkılan vatandaşların başvurusu üzerine köprü ihalesi yapılmış ve yakında inşasına başlanacak. Şimdi ise belediyemiz mahallenin dar ve tehlikeli yollarını düzeltmeye ve zemin güçlendirmesine başladı.Başkanın üzerinde titizlikle durduğu Samanlı bölgesinde çalışmalar son sürat devam ediyor.Bölge de bugüne kadar hiç bir çalışma yapılmamış ve halka hizmet götürülmemişti.Derecik Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya'nın üzerinde özellikle durduğu mahallede yol, su, köprü ve su deposu gibi çalışmalar başlatılmıştı. bu çalışmaların bir kısmı bitmiş bir kısmı ise devam etmektedir.Tüm çalışmalar tam olarak bittiğinde ise Samanlı tamamen değişecek.Arabaların rahat geçeceği yolların olması,su sorununun olmaması gibi sonuçlar vatandaşları rahatlatacak.Temiz su içen mahalleli yapılan hizmetten memnun olduklarını ve belediye başkanını çok taktir ettiklerini dile getirdiler.Çalışmaları günlük takip eden Başkan Çetinkaya ise ''Hizmet için geldim,inşallah halka hizmet yolundan şaşmayacağım.''dedi.Belediye Başkanı hem vatandaşlarla sohbet etmeye hem de çalışmaları izlemeye devam etti.

samo3.jpg

samo4.jpg