Samanlı Köyü İçine İçme Suyu Şebekesi Döşeniyor
10 Mart 2015 Salı 21:00

Samanlı Köyü İçine İçme Suyu Şebekesi Döşeniyor

Derecik Belediyesi samanlı köyü su çalışmalarını sürdürüyor

Derecik Belediyesi daha önce içme suyu ana şebekesini ulaştırdığı samanlı köylüleri için su deposu yaptırmıştı.Şimdide vatandaşların gelen suya kolaylıkla ulaşabilmesi için köyün içine su şebekesi çekmeye başladı.Başkan  Çetinkaya'nın üzerinde titizlikle durduğu içme suyu sorununun çözümüne devam ediliyor.Yapılan çalışmaların sonucunda köy halkı evinin önüne gelen suyu rahatlıkla kullanabilecek.Gelen suyun sağlıklı ve hijyen olduğunu söyleyen köylüler uzun yıllardan sonra çektikleri su sıkıntısının belediye sayesinde bitecek olmasından çok memnun olduklarını söylediler.Belediye mahalle ve köylere sağlıklı içme suyu ulaştırmaya devam ediyor.

sa3.jpg

sa4.jpg