Oylum'a Belediye Suyu Gidecek
11 Haziran 2015 Perşembe 16:32

Oylum'a Belediye Suyu Gidecek

Derecik Belediyesi Güney Mahallesi'ndeki Oylum Mevkiine Belediye Suyunu Ulaştırma Çalışmalarına Başladı

Derecik Belediyesi Güney Mahallesi'ndeki Oylum mevkiine su borularını döşemeye başladı.Daha önce Vapurtepe,Yayla,Merkez Mahallelerine,Samanlı ve Başaklı'ya su götüren belediye şimdi Güney Mahallesi taraflarına su şebekesi döşemeye başladı.Su sorunu yaşayan vatandaşların ısrarlı başvuruları sonucu belediye ekipleri çalışmalarına başladı.Yapılan çalışmalarda şimdilik mahalleye ana şebeke suyu için boru döşeniyor. Daha sonra ise mahalle aralarına içme suyu şebekesi için boru döşenecek.Yapılan çalışmaların sonunda bir kısım vatandaşımız daha, temiz içme suyuna kavuşacak.Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı ise ekiplerden su güzergahı hakkında bilgi aldı.Çalışmaları seyreden vatandaşlar ise temiz suya kavuşacakları için heyecanlı oldukları gözlendi.Belediye ekipleri aralıksız çalışmaya devam ediyor.

o3.jpg