Öntepe Köyü İçin Cami Alanı
25 Şubat 2015 Çarşamba 20:00

Öntepe Köyü İçin Cami Alanı

Derecik Belediyesi Öntepe Köyü (Güney Mahallesi) için yeni yapılacak camiye alan açma çalışmalarını başlattı

Öntepe Köylülerinin başvurusu üzerine Derecik Belediyesi yeni yapılacak cami için hafriyat çalışmalarına başladı.Dağlık bir alana kurulu köyün cami yapabileceği bir alanı yoktu.Bunun için kayalık ve tepe olan bölgelerin hafriyatının çıkarılması ve alanın genişletilmesi gerekiyordu.Bu soruna çözüm belediyeden geldi.Belediye Başkanının cami yapılacak alanı inceleyip vatandaşların taleplerini onaylaması üzerine iş makineleri bölgede çalışmaya başladı.Aralıksız çalışan belediye ekipleri iki üç günde çalışmaları bitirip camiye geniş bir alan açtı.Belediyenin çalışmaları diğer bölgelerde devam ediyor.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN..

ontepe3.jpg