Okula Bahçe, Camiye Yol
19 Şubat 2015 Perşembe 19:17

Okula Bahçe, Camiye Yol

Derecik Belediyesi Üçyan Mahallesi İlkokuluna bahçe alanı oluşturup mahalle camisine de yol götürdü

Derecik Belediyesi Üçyan Mahallesi'nde yol çalışmalarına devam ederken öğretmenlerin talebi üzerine okul bahçe alanını genişletti.Okul önüne hafriyat dökerek çocuklar için yeni oyun alanı oluşturdu. Çalışmalarda üç kamyonet, dört iş makinesi (kepçe) ve bir silindir iş makinesi olmak üzere toplamda sekiz iş makinesi görevlendirildi. Çalışmalar hafta sonu dahil olmak üzere üç gün sürdü. Okulun yanı sıra Üçyan Mahallesi'nde bulunan camiye de yeni yol açılarak kullanıma sunuldu.Bu yol vatandaşların camiye ulaşımını kolaylaştırdığını belirten Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya çalışmaları yerinde takip etti. Vatandaşlar Belediye Başkanını karşılayıp memnuniyetlerini dile getirdi. Köyün Öğretmenleri ise '' Okulumuzda öğrencilerin fiziksel etkinlik yapabileceği bir alanı yoktu. Bu nedenle öğrencilerimiz çok mağdur oluyordu. Üç gün boyunca belediyeye ait tüm iş makineleri okulun bahçesini genişletmek için yoğun çalıştılar. Böylelikle okulumuz büyük bir oyun alanına kavuştu. Bu konuda bize yardımcı olan Belediye başkanımız Ekrem Çetinkaya'ya çok teşekkür ediyoruz. Okulumuz için yaptığı hizmetlerden dolayı müteşekkiriz'' dediler. Köyde yapılan çalışmalarda ev yapmak isteyen bir vatandaşın talebi üzerine arazisinden hafriyat çıkartıldı. Vatandaşlara her konuda hizmet etmeye çalışan Belediye Başkanı ve belediye ekipleri çalışmalarını bölgede sürdürüyor.

HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN..

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN..