Merkezden Derecik İMKB Lisesine Uzanan Yolun Çamuruna Son
10 Mart 2015 Salı 20:23

Merkezden Derecik İMKB Lisesine Uzanan Yolun Çamuruna Son

Derecik Belediyesi'nin liseye uzanan yolun kumlama çalışması bitti

Liseye giden yolun her yağmur sonrası çamur deryasına dönüşmesi vatandaşların kabusuydu.Derecik Belediyesi'nin uzun süren çalışmaları sonucunda yolun sorunu çözüldü.Yolda zemin güçlendirme ve kumlama çalışmaları yapan belediye ekipleri uzun süren çalışmalarını titizlikle sürdürdü.Belediye yollara ilerleyen zamanlarda asfalt dökebilmek için şimdiden yolları genişletme, zemin güçlendirme ve çakıl kum dökme gibi çalışmalarını bir arada yürütüyor.Yapılan çalışmaların kalıcı olmasına dikkat ettiklerini belirten belediye ekipleri vatandaşların sık sık memnuniyetlerini dile getirdiklerini söylediler.Yol çalışmaları devam ediyor.

im3.jpg