Merkez Mahallesine bağlı ara ve ana caddelerdeki asfaltlama çalışması tamamlandı
30 Ekim 2021 Cumartesi 11:34

Derecik Belediyesi hizmetlerine ara vermeden devam etmektedir. Belediyemiz öz mali imkanlarıyla başlattığı Merkez Mahallesine bağlı ara ve ana caddeleri bitümlü sıcak asfalt ile asfaltlama çalışmasını nihayet tamamladı. Asfaltlama çalışması tamamlanan ca

Belediyemize bağlı Merkez Mahallesinin en önemli sıkıntılarından biri de yolların asfaltlı olmamasıydı. Bu eksikliği gidermek amacıyla Belediye Başkanımız Ekrem ÇETİNKAYA, Belediyenin mali imkanları doğrultusunda bütçe ayırarak asfaltlama çalışmasını başlattı. Zor şartlarda başlatılan çalışmalar nihayet tamamlandı.  Merkez Mahallesindeki tüm cadde ve sokaklar asfaltlanarak halkımızın hizmetine sunuldu. Çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getiren Mahalle sakinleri, ‘’ Derecik Belediyesinin yolları asfaltlamasından çok memnun  olduklarını, hizmetlerine bu şekilde devam etmesi gerektiğini dile getirdiler.’’ Belediye Başkanı Ekrem ÇETİNKAYA, ‘’ Tüm çabamız Derecik halkının yaşam standartını yükseltmek, yaşam koşullarını  en medeni seviyeye ulaştırmaktır. Bu yolda elimizden gelen fedakarlığı yapmaktan geri durmayacağız.’’ Dedi.