Merkez Mahallesine Ait Ana ve Ara Caddelerde Asfaltlama Çalışmalarına Başlandı.
02 Eylül 2021 Perşembe 19:00

Merkez Mahallesine Ait Ana ve Ara Caddelerde Asfaltlama Çalışmalarına Başlandı.

Derecik Belediyesi sınırları içerisinde bulunan ara ve ana caddelerde bitümlü asfaltlama çalışmalarına başlandı. Enerji nakil hatlarına ait altyapı çalışmalarının tamamlandığı Cumhuriyet Caddesinde tesviye işlemleri devam ediyor.

Vatandaşlarımızın daha modern çağdaş bir yaşam sürdürmeleri için Belediyemiz hizmetlerine ara vermeden devem etmektedir. Bu kapsamda nüfusun en yoğun olduğu Merkez Mahallesine bağlı ara ve ana caddelerin bitümlü sıcak asfalt ile asfatlanması çalışmaları devam etmektedir. Altyapı çalışmaları tamamlanan Cumhuriyet Caddesinde tesviye işlemleri tamamlandı. En kısa süre içerisinde asfaltlama çalışmalarına başlanacaktır.

asfalt-1.jpeg