Merkez Mahallesi'nden köprüye yeni bir yol
25 Şubat 2015 Çarşamba 21:49

Merkez Mahallesi'nden köprüye yeni bir yol

Derecik Belediyesi Merkez Mahallesinde yeni yol açma çalışmalarına devam ediyor

Derecik Belediyesi belde de imarda olduğu halde açılmayan yolları açmaya başlamıştı.Vatandaşların açılamayan yollar yüzünden sıkıntı yaşadığı ve çarpık kentleşmenin olduğu Derecik beldesinde belediye ve belediye bakanı bu sorunu çözmek için aralıksız çalışıyor.Yolun gitmediği Merkez Mahallesi'nin bazı yerlerine yeni yollar açmaya devam ediyor.Açılan yeni yollar ve sokaklar vatandaşların ulaşımını kolaylaştıracak.Artık açılan bu yeni yolla birlikte bazı vatandaşların evine yol gidecek.Açılan yol köprüye kadar uzanıyor.Derecik'te ulaşımın artık eskisi kadar sorun olmadığını belirten vatandaşlar başkandan memnun olduklarını ancak bölgede altyapı çalışmasının da yapılmasını beklediklerini söylediler.

yoll3.jpg

yoll4.jpgyoll5.jpg