Merkez Mahallesinde Enerji Hattıyla İlgili Altyapı Çalışmaları Devam  Ediyor
31 Ağustos 2021 Salı 18:32

Merkez Mahallesinde Enerji Hattıyla İlgili Altyapı Çalışmaları Devam Ediyor

Derecik İlçesi Merkez Mahallesinde yapılacak asfalt çalışması öncesinde enerji hatlarına ait alt yapı çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

altyapi-2.jpeg     Merkez Mahallesinde bir an önce asfaltlama çalışmasına başlanması için enerji hatlarının yer altına alınması çalışması devam etmektedir. Vatandaşlarmızın daha modern bir Derecik'e kavuşması için tüm imkanlar seferber edilmiştir. Enerji hatlarına ait altyapı çalışmaları tamamlandığında enerji hatlarına ait direkler ve kablolarına ait görüntü kiriliği sona erecek, tehlike arz eden unsurlar ortadan kalkacaktır. Altyapı çalışmarı Derecik'te yaşayan vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanmıştır.