Kilitli Parke Taşı Döşeme Çalışmaları Başladı
20 Mayıs 2015 Çarşamba 21:16

Kilitli Parke Taşı Döşeme Çalışmaları Başladı

Derecik Belediyesi Çarşı Merkezde Kilitli Parke Taşı Döşeme Çalışmalarını Başlattı

Derecik Belediyesi Merkez Mahallesi'nde bulunan yolların genişletilmesi için yaklaşık 2 kilometre yol genişletme çalışmalarını başlatmış ve kısmen bitirmişti.Yine Merkez Mahallesi'nde çarşı ve ara sokakları 23 bin metrekarelik kilitli parke taşı döşeme çalışmaları başlattı. Kilitli parke taşı çalışmasının ihalesi yapılmış ve İhaleyi alan firma parke taşlarını getirtmişti. Merkezde parke taşlarının döşenmesine başlandı.Çarşı merkezde başlatılan çalışmaların en yakın zamanda bitmesi için ara verilmeden devam ediliyor.

Belediyenin Fen Ve İmar İşleri Müdürlüğünce yürütülen çalışmaların ana caddeler başta olmak üzere ara sokaklarda da yapılacak.Bu çalışmalar bittikten sonra merkezde sokaklar çamurdan tamamen kurtulacak ve çevre düzeni açısından Derecik yeni bir görünüme kavuşacak.Derecik değişiyor.Bu değişimle birlikte olumlu yönde gelişiyor.Beldemizin yıllardır beklediği hizmetler artık yapılıyor. Yakın bir tarihte Derecik'te yol sorunu kaçmayacağı gözüküyor.Kilitli parke taşı döşemelerinin iki üç yıla kadar tüm mahallelerde yapılacağını belirten Belediyenin Fen Ve İmar İşleri Müdürlüğü,şimdilik ancak Merkez Mahallesi'nde kilitli parke taşı döşeyebildiklerini,fakat bir iki yıla kadar tüm mahallelerde parke taşı döşeyeceklerini belirttiler.

Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Çetinkaya işçilerle birlikte çalıştı.Çalışmaların düzgün ve sorunsuz yürütülmesi talimatını veren belediye başkanı işçileri günlük kontrol ediyor.

HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN...

kkii3.jpg