Kaymakam Murat Öztürk Derecik Beldesi’ni ziyaret etti.
24 Ekim 2014 Cuma 18:56

Kaymakam Murat Öztürk Derecik Beldesi’ni ziyaret etti.

Derecik Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya ve Kaymakam Murat Öztürk Derecik sınır kapısını ziyaret etti.

Derecik Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya ve Kaymakam Murat Öztürk Derecik sınır kapısında incelemelerde bulundu.

Vatandaşlarla birlikte sınır kapısını gezen Kaymakam Öztürk ve Başkan Çetinkaya yetkililerden detaylı bilgi alarak çalışmaları yerinde inceledi. Sınır kapısı incelemelerinin ardından Başkan Çetinkaya vatandaşlarla birlikte Kaymakam Öztürk’ü evinde misafir etti.  Öğle yemeğinden sonra belediye başkanıyla birlikte halkla konuşan Kaymakam, vatandaşların sorunlarını dinledi. Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya, Derecik Beldesi’nin en büyük sorunu olan su ve yol gibi hizmetlere öncelik vererek çalışmalarını başlattıklarını söyledi. Vatandaşlarla uzun uzun sohbet eden Kaymakam Öztürk, Derecik Beldesi’yle ilgili bilgi aldı.

Vatandaşların ilgisinden memnun kalan Kaymakam Murat Öztürk daha sonra beldeden ayrıldı.

kaymakam3.jpg