Karayolları 11. Van Bölge Müdürü Ahmet Turan Gülhaş ve Etüt Proje Baş Mühendisi Mustafa İleri Derecik'i ziyaret etti.
25 Aralık 2014 Perşembe 23:41

Karayolları 11. Van Bölge Müdürü Ahmet Turan Gülhaş ve Etüt Proje Baş Mühendisi Mustafa İleri Derecik Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya' yı ziyaret etti

Karayolları 11.Van bölge Müdürü Ahmet Turhan Gülhaş, Etüt Proje Baş Mühendisi Mustafa İleri ve Derecik Belediye Başkanı Ekrem çetinkaya  bölge de sınır kapısı ve karayollarının üstlendiği yol ve güzergahlarını inceledi. Bitme aşamasında olan sınır gümrük binasında incelemede bulunan yetkililer daha sonra Hacıbey Mahallesi ve merkez Mahallesi arasında yapılacak çift Şerit yolun projesini incelediler.Hacıbey Mahallesi ve merkez Mahallesi arasında çift Şeritli yol yapma sözü veren Karayolları 11. Van Bölge Müdürü projeyi başkanla birlikte inceleyerek en kısa zaman da çalışmalara başlayacaklarını belirtiler.

par3-003.jpgkar4.jpg