Kar yağışı nedeniyle Belediyemiz sınırları İçesindeki kapalı olan tüm mahalle yolları açıldı.
18 Ocak 2022 Salı 12:06

Yoğun kar yağışı sebebiyle Belediyemiz mücavir sınırları içerisinde bulunan yolların birçoğu kapandı. Kapanın yolların açılması için Belediyemize bağlı iş makineleri aralıksız olarak çalışmalarına devam etmektedir.Geniş bir hizmet alanına sahip Derecik Be

Ülkemiz genelinde kış mevsimi şiddetli geçmektedir. İlçemizde de yoğun bir kar yağışı devam ediyor. Belediyemize bağlı Mahalle yollarının çoğu kar yağışı sebebiyle kapandı. Kapanan yolları açmak için Belediyemize ait tüm iş makineleri çalışmalarına devam etmektedir. Gece geç saatlere kadar devam eden yol açma çalışmaları neticesinde tüm mahalle yolları açılarak halkımızın hizmetine sunulmuştur.