Kapalı Spor Salonunun Temeli Atıldı
11 Haziran 2015 Perşembe 19:21

Kapalı Spor Salonunun Temeli Atıldı

Derecik'te Kapalı Spor Salonunun Temeli Atıldı

Derecik Belediyesi'nin girişimleri sonucu valilik tarafından belde de kapalı spor salonu yaptırılacaktı.İhalesi yapılan kapalı spor salonunun temeli atıldı.Derecik Beldesinde gençlerin sosyal ve spor faaliyetlerini gerçekleştirebileceği spor alanları kısıtlı.Kapalı spor salonu ise bulunmamaktadır.Yapılan girişimler sonucu artık beldemizde bir kapalı spor salonumuz mevcut alacaktır.ihaleyi alan firmanın çalışmaları en kısa sürede tamamlaması bekleniyor.Bu çalışmaların ardından kapalı spor salonunda spor faaliyetleri ve farklı etkinliklerin yanı sıra artık kutlama ve törensel faaliyetlerde gerçekleştirilebilecek.Derecik şimdiden gelişmeye başladı.İlerleyen zamanlarda beldenin çehresi tamamen değişecek.İlçe olma yolunda ilerleyen Derecik'te çalışmalar hızla devam ediyor.

kpalii3.jpg