İş Makinelerinin Yakıt Problemi Çözüldü
07 Kasım 2015 Cumartesi 14:46

İş Makinelerinin Yakıt Problemi Çözüldü

Derecik Belediyesi İş Makinelerinin Daha Hızlı ve Kesintisiz Çalışabilmesi İçin Yakıt Sorununu Çözdü

Derecik Belediyesi yaptığı hizmetlerle devrim yapmaya devam ederken belediyenin en büyük sorunu olan iş makinelerine yakıt sağlama problemi çözüldü. İş makinelerine yakıtları genellikle ilçeden getirilen 70 litrelik bidonlarla doldurun ekipler sık sık yakıt sorunu yaşıyorlardı.  Yakıtın bitmesi üzerine iş makineleri yakıt beklemek zorunda kalıyordu. Buda hizmetin aksamasına sebep oluyordu. Bu sorunu halletmek için belediye 50 tonluk yakıt deposu yaptırdı. Böylece iş makinelerine kolayca yakıt takviyesi yapılarak daha hızlı ve kesintisiz çalışmalar devam edecek.

yakit3.jpg

yakit4.jpg