İçme Suyunda Son Aşamaya Gelindi
11 Haziran 2015 Perşembe 16:03

İçme Suyunda Son Aşamaya Gelindi

Derecik belediyesi Samanlı da su çalışmalarını bitirmek üzere ve su aboneleri yapılmaya başlandı

Derecik Belediyesi çalışmalarına devam ediyor.Belde de başlatılan su sorununu çözme çalışmalarında son aşamaya gelindi.Samanlıda yürütülen su ve yol çalışmaları bitme aşamasında.Belediye Samanlı da su çalışması başlatmıştı.Yüz yıldır suyun gitmediği yere su boruları döşemeye başlamıştı.Ana şebeke suyu borularını döşedikten sonra su deposu yapılmıştı.Daha sonra mahalle aralarına şebeke suyu için boru döşenmişti.Yapılan çalışmaların son aşaması alan evlere su verme ve su saati aboneliği bağlama çalışmalarına geçildi.Mahalledeki vatandaşlar ilk kez temiz,hijyen ve sağlıklı su içmeye başlayacak.Mahallede aynı zamanda yürütülen yol çalışmalarında ise yol genişletilmesi yapılmıştı.Mahalledeki tüm çalışmaların yakında biteceğini kaydeden belediye ekipleri çalışmalara ara vermeden devam ediyor.

dd3.jpg