İçişleri Bakanı Sayın Süleyman  Soylu  Derecik'i Ziyaret Etti.
01 Ocak 2017 Pazar 15:24

İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu Derecik'i Ziyaret Etti.

İçişleri Bakanı Ve Beraberindeki Heyet Derecik Beldesini Ziyaret Ederek Çeşitli Temaslarda Bulundu.

Dün Sayın İçişleri Bakanımız, Sayın Vali ve Kaymakamımız, Üst Rütbeli Paşalarımız ve yanındaki kıymetli misafirleriyle beldemize teşrif ettiler.Kötü hava koşullarına rağmen beldemize yapacağı ziyareti iptal etmeyen Sayın Bakanımız, belediye önünde toplanmış olan belde halkına seslendi.  İçişleri Bakanını ve yanındaki heyetini karşılamak için civar köylerdeki vatandaşlarımız da belediyeye akın etti. Toplanan kalabalık Sayın Bakanımıza yoğun ilgi gösterdi. Sayın Bakanımız Derecik halkının hem Cumhurbaşkanımız hem başbakanımız  hem de kendisi için çok değerli ve ayrı bir yeri olduğunu belirtti. Konuşmasında Derecik'in temel sorunları olan ilçe olma talebi, yol,elektrik kesintisi, altyapı, sınır kapısı konusunda gerekli adımların ivedi bir şekilde atılacağına dair beyan verdi. Belediye Başkanımız ve Beldenin Kanaat Önderlerinin huzurunda  Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız ve Sağlık Bakanımızla telefon görüşmesi yapan İçişleri Bakanımız elektrik ve sağlık sorunlarının biran önce halledilmesi için ilgili bakanlarımızdan söz aldı. Derecik'in ilçe olması için elinden gelen çabayı göstereceğini ancak bunun için sabırlı olunması gerektiğini söyledi.  Sayın Bakanımız ve Valimizin değerli eşleri bayanlarla bir araya gelerek sohbet ettiler. Bayanların sorunlarını dinlediler.  Bakanımız ve beraberindeki heyet Belediye Başkanımız Sayın Ekrem Çetinkaya'nın evinde halkla birlikte akşam yemeğini yedikten sonra halkla vedalaşıp beldemizden ayrıldılar.

w5.jpg

w3.jpg