HAKKÂRİ 24 HAZİRAN SEÇİMLERİNE HAZIR
05 Haziran 2018 Salı 23:10

HAKKÂRİ 24 HAZİRAN SEÇİMLERİNE HAZIR

24 Haziranda Yapılacak Olan Seçimlere Hakkârili Vatandaşlar, Tüm Samimiyetiyle ve Gücüyle Hazır Olduklarını Belirtti

24 Haziranda yapılması planlanan Partili Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerini halka en iyi şekilde anlatmak için Hakkâri'nin ilçe ve köylerini karış karış gezen Husret DİNÇ ve beraberindeki heyet halk tarafından büyük bir teveccüh ile karşılandı.

Ülkemizin çok hassas bir dönemden geçtiğini, siyasi ve ekonomik olarak ülkemizi ablukaya almaya çalışan iç ve dış odakların farkında olan Hakkârili vatandaşlarımızın 24 Haziranda bu şer odaklarına en iyi cevabı vereceğini belirten milletvekili adayı Husret DİNÇ bu konuda halkımızın basiretine ve cesaretine güvendiğini belirtti. Tüm seçim çalışmalarında milletvekili adayına eşlik eden Derecik Belediye Başkanı Ekrem ÇETİNKAYA, tüm Derecik halkının 24 Haziranda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ve millet vekil adayımız Husret DİNÇ'in yanında olacağını dile getirdi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN...

secim3.jpg