Güney Mahallesi'ndeki Yol Çalışmaları Devam  Ediyor
10 Mayıs 2015 Pazar 16:31

Güney Mahallesi'ndeki Yol Çalışmaları Devam Ediyor

Derecik Belediyesi'nin Güney Mahallesi'ndeki yol çalışmaları aralıksız devam ediyor

Derecik  Belediyesi, bir yandan mahallelerde yol ve su çalışmalarını yaparken, diğer yandan da merkezdeki çalışmalarına devam ediyor. Belediye'nin Fen ve İmar işleri Müdürlüğünce yürütülen mahallelerdeki yolların genişletilmesi,düzeltilmesi,kumlanması ve yolun gitmediği yerlere yolun ulaştırılması çalışmaları aralıksız devam ediyor. Belediyenin bir yıldır sürdüğü çalışmalar tüm mahallelerde sürdürülüyor.Evine yol gitmeyen bir çok vatandaşın talebi doğrultusunda  yolun gitmediği yer kalmadığını dile getiren belediye ekipleri, durmadan çalışıyoruz dedi.Güney Mahallesi'nde yürütülen çalışmalarda yollar genişletilip zemin güçlendirilmesi yapıldı. Hafriyat çalışmalarının yapıldığı bölgelerde vatandaşların istekleri doğrultusunda uçurum alanlara hafriyat döküldü. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya, ''Beldemizin gelişmesi için elimizden geleni yapıyoruz.Yaptığımız çalışmalarla bölgemizin gelişmesini sağlarken vatandaşlarımızın da hayatını kolaylaştırıyoruz. Evinin önüne yol gitmeyen vatandaşlarımız vardı.Bu durum beni hep rahatsız etmiştir. Şükür bugün bu duruma müdahale edebiliyorum ve bu beni mutlu ediyor.Tek amacımız halka hizmettir.'' dedi.

Çalışmaları izleyen belediye başkanına mahalleli tarafından teşekkür edildi.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN..

gny3-001.jpg