Güney Mahallesindeki Yol Çalışmaları Devam Ediyor
19 Nisan 2015 Pazar 13:00

Güney Mahallesindeki Yol Çalışmaları Devam Ediyor

Derecik Belediyesi'nin Güney Mahallesinde (Herkışk) Başlattığı Yol Çalışmaları Devam Ediyor

Derecik Belediyesi'nin her mahallede sırasıyla başlattığı yol genişletme, yol düzetme ve açılmamış yolları açma çalışmaları hızla devam ediyor.Belediye ekiplerinin bu seferki durağı güney mahallesi oldu. Beş altı gündür başlatılan çalışmalarda tüm ekipler iş başında.Yapılan çalışmalar sonucu yolların gerçekten çok dar olduğu gözlemlendi.Beldedeki tüm mahallelere sırasıyla yol düzetme çalışmalarını yapılacağını belirten Belediye Başkanı, elimizden geleni yapacağız dedi.Daha önce Vapurtepe Mahallesi, Balkaya Mahallesi,Merkez Mahallesi ve Yayla Mahallesinde yol çalışmalarını bitiren belediye çalışmalarını sürdürüyor.Belediye iş makinelerinin çalıştıkları güney mahallesindeki yolların bitmek üzere olduğu belirtildi.

gny3.jpg