Govend Dergisi Çalışanlarından Başkan Çetinkaya'ya Teşekkür Ziyareti
22 Ocak 2015 Perşembe 13:57

Govend Dergisi Çalışanlarından Başkan Çetinkaya'ya Teşekkür Ziyareti

Govend Dergisi Yayın Kurulu Ve Genel Yayın Yönetmeni Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya'yı Makamında Ziyaret Etti.

Govend Dergisi Yayın Kurulu Ve Genel Yayın Yönetmeni tarafından Derecik Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya'ya teşekkür plaketi verildi. Govend Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Hasan Dinç Ekrem Çetinkaya'nın Govend Dergisine verdiği destekten ve  yaptığı katkılardan dolayı teşekkürü bir borç bildiklerini söyledi. Başkan Çetinkaya bölgemizde yayımlanan bu dergiye başta esnafımız ve biz olmak üzere herkesin sahip çıkması gerektiğini vurguladı. Makamında ağırladığı misafirlerine çeşitli ikramlarda bulunan Başkan Çetinkaya  misafirlerini kapıya kadar uğurladı.

gi3-002.jpg