Derecik'te yol çalışmaları hızla sürüyor
15 Ağustos 2014 Cuma 16:05

Derecik'te yol çalışmaları hızla sürüyor

Derecik Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya göreve gelir gelmez yol yapım ve genişletme çalışmalarını hızlandırdı.

Derecik Belediyesi ekipleri beldeye bağlı mahallelerde yol çalışmalarını hızlandırdı.

Göreve gelir gelmez yol çalışmalarına başlayan Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya'nın talimatı ile beldeye bağlı mahallelerde yol genişletme çalışmaları başlatıldı.

HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

İlk olarak Derecik merkezinde bulunan alanda yeni iş yerleri için yol yapan belediye ekipleri ardından mahallelerden gelen talepler doğrultusunda dar olan mahalle yollarında genişletme ve stabilize çalışmaları başlattı.

ÇETİNKAYA: EKİPLERİMİZ ARALIKSIZ ÇALIŞACAK

Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya Derecik halkına hizmet için görev başına geldiklerini belirterek, "Derecik beldesi sakinlerimizin talepleri doğrultusunda bozuk veya dar yollarda çalışma başlattık. İmkanlarımız ölçüsünde halkımıza hizmet edebilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Ekiplerimiz aralıksız çalışacak. Çalışmalarımıza destek veren belde sakinlerimize teşekkür ederim" dedi.