DERECİK'TE ÖĞRETMENLER GÜNÜ  KUTLANDI
01 Aralık 2014 Pazartesi 20:48

DERECİK'TE ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI

Derecik'te görev yapan öğretmenler, öğretmenler günü kutlama programında doyasıya eğlendi.

Derecik Beldesi'nde Şehit Gaffar Okan Ortaokulu'nda düzenlenen geceyle öğretmenler günü kutlandı. Hazırlanan programa, Derecik Beldesi Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya, Şemdinli İlçe Milli Eğitim Müdürü Fahrettin Çelik, kurum amirleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Programda konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Fahrettin Çelik, öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı. Derecik'te  görev yapan öğretmenler müzik eşliğinde doyasıya eğlenerek stres attı. Program, göreve yeni başlayan öğretmenlerin yemin töreni, müzik dinletisi ve öğrencilerin şiir okumalarıyla son buldu.

og2.jpg