Derecik'te koronavirüsle mücadele çalışması
02 Nisan 2020 Perşembe 11:54

Derecik'te koronavirüsle mücadele çalışması

Tüm Dünyayı Etkisi altına alan Koronavirüs salgını ile Mücadele Kapsamında Derecik Belediyesi Tarafından Tüm Önlemler alınmıştır. Su ve Kanalizasyon Müdürlüğüne Bağlı Personellerimiz Su Kesintisinin Yaşanmaması İçin Teyakkuz Halindedir.

Çin’de ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyaya yayılan koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında ülkemizin dört bir yanında önlemler alınmaya ve vatandaşlara hizmetler ulaştırılmaya devam etmektedir. Derecik Belediyesi de bu sorumluluk bilinciyle hareket etmektedir. Salgınla mücadele etmenin en önemli yolu vatandaşlarımızın hijyenik bir ortamda yaşamlarını sürdürmeleridir.

Bu kapsamda Belediye sınırları içerisinde vatandaşlarımızın kesintisiz olarak içme suyu hizmetlerinden yararlanması için Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü teyakkuz halindedir. Salgın süreci boyunca hiçbir vatandaşımızın suyu kesilmeyecek ve su sayacı okunmayacaktır. Ayrıca Salgın süresince tüketilen içme suyu ücretlerinde toplam tutar üzerinde % 50 oranında indirim yapılması hususu meclis gündemine alınmıştır.

ekran-resmi-2020-04-02-11.43.04-001.png