Derecik'te 23 Nisan Etkinlikleri Çok Renkli Geçti
25 Nisan 2015 Cumartesi 12:36

Derecik'te 23 Nisan Etkinlikleri Çok Renkli Geçti

Derecik'te 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Derecik Beldesi'nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında yapılan kutlamalara büyük ilgi gösterildi. Yapılan etkinliklere Derecik Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya, Rütbeli askerler, muhtarlar ve Derecik halkı katıldı. Her köyde ayrı düzenlenen etkinliklerin çok renkli ve eğlenceli geçtiği gözlemlendi. Bugünün çocukları yarının büyükleri olan çocuklarımıza Mustafa Kemal Atatürk tarafından armağan edilen Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı. Derecik Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya tarafından beldedeki tüm ilkokullara çeşitli hediyeler hazırlanıp öğrencilere dağıtılmak üzere gönderildi.Başkan Çetinkaya katıldığı okullarda hediyeleri bizzat dağıttı. Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya,  '' Çocuklarımız çok önemlidir. Onları güzel yetiştirmeliyiz çünkü unutmayalım ki onlar bizim geleceğimizdir ve geleceğimizi kendi ellerimizle şekillendiriyoruz.Eğitimleri üzerinde durmalı ve evlatlarımız arasında kız erkek ayrımı yapmadan okutmalıyız, şefkat göstermeliyiz'' dedi.

Beldedeki tüm okullarda çeşitli etkinliklerle çocuk bayramı kutlandı.

nisan3.jpg

nisan4.jpg