Derecik İlçesi Merkez  ve Çevre Köyleri Şiddetli Yağmur ve Sert Esen Rüzgara Teslim Oldu
18 Şubat 2021 Perşembe 10:21

Derecik İlçesi Merkez ve Çevre Köyleri Şiddetli Yağmur ve Sert Esen Rüzgara Teslim Oldu

İlçemiz Merkez ve çevre köyler hem şiddetli yağmurun hem de fırtınaya dönüşen rüzgarın etkisiyle zor bir gün yaşadı. Fırtına sebebiyle camilerin, evlerin ve ahırların çatıları uçtu. Bazı evlerin ve ahırların duvarları yıkıldı. Ahırlarda bulunan küçükbaş

17.02.2021 Çarşamba sabahının erken saatlerinde İlçemizde meydana gelen şiddetli yağmur ve fırtına sebebiyle vatandaşlarımız zor anlar yaşadı. Birçok evin çatısı uçtu, Orta Mahallede bulunan Halk Camiisinin çatısı fırtınaya dönüşen rüzgar sebebiyle tahrip olup kullanılamaz duruma geldi. İlçemize bağlı Anadağ Köyü Bölek Mez. bulunan bir ahır yıkıldı. İçindeki birçok küçükbaş hayvan telef oldu. Yine İlçemize bağlı Gelişen Köyünde şiddetli rüzgarın etkisiyle bazı evlerin çatısı uçtu ve duvarları yıkıldı. Şiddetli yağan yağmur neticesinde dere yatakları taşarak vatanşlara ait arazilerde büyük hasar oluşturdu.  Belediye Başkanımız Ekrem ÇETİNKAYA Belediye mücavir alan içerisinde oluşan hasarı gidermek için hemen çalışmalara başlanacağını dile getirdi.

manset-001.jpeg

haber-3.jpeghaber-4.jpeghaber-5.jpeg