Derecik İlçe Merkezindeki Başıboş Dolaşan Hayvan Sıkıntısı
28 Mayıs 2020 Perşembe 14:30

Derecik İlçe Merkezindeki Başıboş Dolaşan Hayvan Sıkıntısı

Derecik İlçe Merkezinde Başıboş Dolaşan Hayvanlar Çöp Kutuları içinde Yer Alan Çöpleri Sağa Sola Dağıtarak Etrafı Kirletmekte ve Halkın Sağlığını Tehlikeye Atmaktadır.

Belediyemiz Sınırları içerisinde çok sayıda başıboş hayvan bulunmaktadır. Bu Hayvanlar İlçe Merkezi ve Çevresinde yer alan çöp kutularını devirerek çöpleri sağa sola dağıtmaktadır. Bu Durum İlçedeki Vatandaşları rahatsız etmekte ve halkın sağlığını tehlikeye sokmaktadır. Söz konusu sıkıntının giderilmesi için  üç gün içerisinde  başıboş hayvanların sahipleri tarafından toplatılması   gerekmektedir. Aksi takdirde Belediyemiz Zabıta Birimi tarfından başıboş hayvanlar toplatılarak sahiplerine idari para cezası uygulanacak olup toplatılan hayvanlar Yediemin Parkına teslim edilecektir.

Hayvan sahiplerine önemle rica olunur.