Derecik Belediyesi’nin köprü çalışması sona erdi
05 Aralık 2014 Cuma 20:47

Derecik Belediyesi’nin köprü çalışması sona erdi

Derecik Beldesinin Orta Mahallesini Merkez mahallesine bağlayan yeni köprü inşaatı bitti.

Derecik Belediyesi Fen ve İmar İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışma kapsamında Beldenin Orta Mahallesi’nde bulunan Çeme Seyit mevkiinde yeni bir köprü yapımına başlanmıştı.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN

Orta Mahalle’yi Merkez mahallesine bağlayacak olan köprünün yapımına hız veren belediye köprüyü kullanıma açtı. Vatandaşlarımızın talepleri ve ihtiyaç doğrultusunda burada yeni bir beton köprü yapımı kararı alan belediye köprü inşaatını bitirerek köprüyü vatandaşların hizmetine açtı. köprüyü erken bitiren belediye ihtiyaçlar doğrultusunda yeni hizmetlerine aralıksız devam ediyor. Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya ' köprüyü planladığımız tarihte bitirdik ve vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracak olan bu köprüyü kullanıma açtığımız için çok mutluyuz' dedi. Orta Mahalleden Merkez mahallesine uzanan,  Çevre yolunu ve korat mezarlık yolunu birbirine bağlayan köprü  vatandaşların kullanımına açıldı. İlk geçişi İş makinesi yaptı.  Bu köprü sayesinde Çevre yolu ve Korat mezarlık yolu da birbirine bağlanarak kullanıma açılmış oldu.

kopr.jpgkpr1.jpg