Derecik Belediyesi’nden yeni köprü çalışması
25 Ekim 2014 Cumartesi 13:46

Derecik Belediyesi’nden yeni köprü çalışması

Derecik Beldesinin Orta Mahallesini Merkez mahallesine bağlayan yeni bir köprü yapılıyor.

Derecik Belediyesi Fen ve İmar İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışma kapsamında Beldenin Orta Mahallesi’nde bulunan Çeme Seyit mevkiinde yeni bir köprü yapımına başlandı.

Orta Mahalle’yi Merkez mahallesine bağlayacak olan köprünün yapımı ile ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya, “Daha önce bu mevkide bir tahta köprü vardı. Vatandaşlarımızın talepleri ve ihtiyaç doğrultusunda burada yeni bir beton köprü yapımı kararı aldık. Fen ve İmar İşleri ekiplerimiz köprünün yapımına başlamış durumda. Beldedeki ulaşımı kolaylaştıracak olan köprüyü bu yıl bitirmeyi hedefliyoruz. Bu köprü aynı zamanda çevreyolu olarak kullanmayı planladığımız yeni yol için de gerekliydi” dedi.

Başkan Çetinkaya köprü ile ilgili incelemelerde bulunarak Fen İşleri Müdürü Ubeydullah Kaya’dan bilgi aldı.

kopru3.jpg