Derecik Belediyesi  Zabıta Ekibi Tarafından Gıda Stoğu Denetimi Yapıldı
07 Mart 2022 Pazartesi 11:29

Derecik Belediyesi Zabıta Ekibi Tarafından Gıda Stoğu Denetimi Yapıldı

Temel gıda ürünlerinde gıda stoğunu engellemek amacıyla Belediyemiz ekipleri tarafından işyerleri ve zincir marketlerde denetim yapıldı.

Dünya genelindeki ekonomik krizi bahane ederek İlçemizde temel gıda ürünlerini stoklamak suretiyle fahiş fiyatla satmaya çalışan işyerleri ve zincir marketleri tespit etmek amacıyla Belediyemiz zabıta ekiplerince denetim yapıldı. Denetim sırasında depolardaki gıda ürünlerinin raflarda bulunup bulunmadığı, özellikle ayçiçek yağının stoklanıp stoklanmadığı, fahiş fiyata satılıp satılmadığı hususunda sıkı bir denetim gerçekleştirildi. İşyerleri ve zincir marketlerde gıda stoğunu ve fahiş fiyatları engellemek için Belediyemiz Zabıta ekiplerince düzenli  olarak denetim yapılmasına devam edilecektir.

whatsapp-image-2022-03-07-at-20.49.43-(4).jpeg