Derecik Belediyesi Vapurtepe Mahallesi'nde (Kırça Köyü) yol çalışmalarına başladı.
22 Aralık 2014 Pazartesi 16:11

Derecik Belediyesi Vapurtepe Mahallesi'nde yeni yol açma ve genişletme çalışmalarına başladı

Derecik Belediyesi Vapurtepe Mahallesi'nde (Kırça Köyü) yeni yol açma, dar yolları genişletme, bozuk yolları düzeltme ve zemin güçlendirme çalışmalarına başladı.Belediye yol çalışmalarına bir yenisini ekledi. Bölgede yeni yolu açan belediye bozuk yolları onarmaya çalışıyor. Derecik'in çehresini değiştirmeyi amaçlayan Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya ''Elimizden gelenin en iyisini yapacağız''dedi. Beldedeki çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

ki3.jpg

ki4.jpg