Derecik Belediyesi Samanlı da içme suyu deposunun temelini attı
16 Aralık 2014 Salı 15:00

Derecik Belediyesi Samanlı da içme suyu deposunun temelini attı

Samalıya su götüren Derecik Belediyesi şimdide içme suyu için su deposu temelini attı

Derecik Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya'nın kısa süre önce su ulaştırdığı köyde şimdide su deposu temeli atıldı. Derecik Belediyesi'nin  Fen ve İmar İşleri Müdürlüğünün yürüttüğü çalışmalar hızla devam ediyor.Samanlı'nın içme suyu ihtiyacını karşılayacak olan su deposu yapımını kısa sürede tamamlayacaklarını belirten Başkanı Çetinkaya çalışmaları yakından takip ettiğini söyledi.Su deposu temelini Başkan Çetinkaya ve Kaymakam Murat Öztürk birlikte inceledi.Temel atma çalışmasına Kaymakam,Belediye Başkanı ve vatandaşlar katıldı.Derecik Belediyesi tarafından yaptırılan su deposunun yakın tarihte hizmete girmesi bekleniyor.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN

HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN