Derecik Belediyesi Orta  Mahallede (gürmeşe) zemin güçlendirme ve kumlama çalışmalarına başladı
01 Aralık 2014 Pazartesi 02:10

Derecik Belediyesi Orta Mahallede (gürmeşe) zemin güçlendirme ve kumlama çalışmalarına başladı

Derecik Belediyesi'nin Orta Mahallede başlattığı zemin güçlendirme çalışmalarını Belediye Başkanı yerinde inceledi.

Derecik Belediyesi hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Belediye imar planında olup açılmayan yolları açan Belediye Başkanı şimdide zemin güçlendirme, dar yolları genişletme ve bozuk yolları düzeltip kumlama çalışmalarına başladı.

Orta mahallede diğer bir deyişle Gürmeşe Köyü'nde gün boyu çalışmaları denetleyen Derecik Belediye Başkanı  Ekrem Çetinkaya 'kış mevsimine girerken bile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bölgenin ılıman iklim yapısına sahip olması beldemiz için büyük avantaj. çalışmalarımızı kış fazla etki etmiyor.  Çalışmalarımızı yürütebildiğimiz kadar yürüteceğiz' dedi.

Belediye Başkanı  Görmeşe Mahallesinde başlattığı zemin güçlendirme çalışmalarına hızla devam ediyor.

orta3.jpgorta4.jpgorta5.jpg