Derecik Belediyesi mevcut kaynak suyunu halka sağlıklı bir şekilde ulaştırmaya devam ediyor
27 Ocak 2015 Salı 10:38

Derecik Belediyesi Vapur Tepe Mahallesi'ne (Üçyan) içme suyu şebekesi için boru döşenmeye başladı

Derecik Belediyesi su sorununu çözmeye devam ediyor.Belediye mevcut kaynak suyunu halka sağlıklı bir şekilde ulaştırmaya devam ediyor.Belediye ekipleri şebeke içme suyu hattı bulunmayan bütün mahallelere boru döşeyerek halka doğrudan sağlıklı ve ucuz içme suyunu ulaştırmaya çalışıyor.Derecik Belediyesi Yayla Mahallesi'nden sonra  Vapur Tepe Mahallesi'ne (Üçyan Köyü) içme suyu şebekesi için boru döşemeye başladı. Belediyenin çalışmaları hala sürüyor.

uc3.jpg