Derecik Belediyesi  hafta sonu bile çalışmaya ara vermiyor
13 Aralık 2014 Cumartesi 12:12

Derecik Belediyesi hafta sonu bile çalışmaya ara vermiyor

Derecik Belediyesi Fen-İmar İşleri Müdürlüğünün yürüttüğü Korat köprüsü yol çalışmaları hafta sonu bile devam ediyor.

Derecik Belediyesi  Merkez mahallesinde yapılan yeni köprünün yol çalışmalarına hala devam ediyor. Yolda rampa ve yolun genişletilmesi çalışmalarına hafta sonu aralıksız devam ediyor. Yeni köprünün dere yatağı boyunca devam eden duvarının kenarlarını dolduran iş makinesi vatandaşın hayatını kolaylaştırmak için çevredeki büyük taşları da kaldırmayı ihmal etmiyor. Belediyenin Fen-İmar İşleri Müdürlüğü derede su taşkınlıklarını önlemek için dere yatağı boyunca yeni duvarlar inşa edeceklerini belirtti.

yol3-002.jpg