DERECİK BELEDİYESİ ÇAMURLU YOLLARI KUMLAMAYA BAŞLADI
01 Aralık 2014 Pazartesi 21:40

DERECİK BELEDİYESİ ÇAMURLU YOLLARI KUMLAMAYA BAŞLADI

Derecik Belediyesi mahallelerdeki ara sokaklarda çamurlu bölgeleri kumlama çalışmalarına hızla devam ediyor.

Kış mevsiminin gelmesiyle birlikte yolların çamur deryası olduğu beldede yollar kumlanmaya başlandı. Belediye kumlama çalışmaları sırasında bozuk yolları düzeltip çukur alanları kapatarak dar alanları da genişletiyor. Daha önce bölgenin su sorunuyla ilgilenen Belediye Başkanı şimdide bozuk yolları düzelterek kumlama çalışmalarına devam ediyor. Derecik Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya ''çamurlu olan yolların zeminini güçlendirmek için hafriyat taşıma çalışmalarına ara vermeden devam ediyoruz. Merkez civarındaki çamurlu yolları da kumlamaya başladık'' dedi.

Beldedeki değişimi fark eden vatandaşlar bu değişimi olumlu  karşılıyor.

kumlama3.jpgkumlama4.jpg