Derecik Belediyesi Çalışmalarına Devam Ediyor
14 Eylül 2017 Perşembe 17:39

Derecik Belediyesi Çalışmalarına Devam Ediyor

Derecik Beldesinde Yapımına Başlanan Aile Parkı ve Kadın Toplum Merkezi Bitmek Üzere

Derecik Belediyesi , Merkez Mahallesi'nde yeni bir park ve kadınlarımızın sosyal aktivitelerini gerçekleştirebileceği bir kadın toplum merkezinin yapımına başlamıştı. Çalışmaların önemli bir kısmı bitti. Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı'nın desteğiyle 3000 metre karelik bir alana yapılan parkın yapımı bitmek üzere. Aile parkı bittiğinde vatandaşların gidebilecekleri,dinlenebilecekleri, yürüyüş yapabilecekleri ikinci bir yeşil alan oluşmuş olacak. Daha önce Ordu Belediyesi'nin katkılarıyla yapılan Derecik Güven Parkı vatandaşlarımızın kullanımına açılmıştı ve bir hayli ilgi görmüştü.

Kadınların gidebileceği ve bir araya gelip çeşitli etkinlikler yapabileceği kadın toplum merkezinin yapımı bitmek üzere. Çalışmalar sona erdiğinde beş katlı bina kullanıma açılacak. Bu sayede kadınlara ait bir kültür merkezi oluşturulacak.

Ayrıca Derecik Belediyesi Fen Ve İmar İşleri Müdürlüğünce Başaklı ile Güney Mahallesi arasındaki dere yatağına yeni bir köprü inşa etme çalışmalarına da başlandı.