DERECİK BELEDİYE BAŞKANLIĞI TAM ZAMANLI SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI
17 Haziran 2020 Çarşamba 17:34

DERECİK BELEDİYE BAŞKANLIĞI TAM ZAMANLI SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI

5393 Sayılı Belediye Kanununun 49.maddesi hükümlerine göre boş bulunan aşağıda sınıfı, unvan adedi, öğrenim durumu belirtilen 1 (BİR) adet tam zamanlı sözleşmeli personel alımı yapılacaktır.

5393 Sayılı Belediye Kanununun 49.maddesi hükümlerine göre boş bulunan aşağıda sınıfı, unvan adedi, öğrenim durumu belirtilen 1 (BİR) adet tam zamanlı sözleşmeli personel alımı yapılacaktır.

ÜNVANI

ADEDİ

SINIFI

EĞİTİM DURUMU

HARİTA MÜHENDİSİ

4 YILLIK(LİSANS): HARİTA BÖLÜMÜ MEZUNU

Giriş Sınavı ve Tarihi :

Sözlü mülakat sınavı Belediyemiz Meclis Toplantı Salonunda  tek aşamada yapılacaktır

Sözlü sınav tarihi: 23/06/2020 saat 10:00 olarak belirlenmiştir.

Sözlü sınavda adayların mesleki genel kültür, yetenek, kavrayış, ifade ve temsil kabiliyeti, davranış ve mesleğe uygunluğu gibi niteliklere sahip olup, olmadığı göz önünde bulundurulacaktır. Adayların başvuru veya atama işlemleri için istenen belgelerde gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilenlerin sınavdan geçersiz sayılır ve göreve başlatılmaz. Göreve başlatılmış olsalar dahi iptal edilir. Bu kişiler hiçbir hak talep edemezler ve haklarında 29.09.2004 tarih ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanununun ilgili hükümleri uygulanmak üzere Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulacaktır.

Sınav Puanı Değerlendirilmesi :SözleşmeliPersonelin KPSS puanı ile Sözlü sınavda almış olduğu puan toplamlarının aritmetik ortalamasına göre hesaplanacak olup en yüksek puan alan aday işe alınacaktır. Yapılacak Sözlü Sınav Sonucuna göre,   eşit puan alan adayların olması halinde KPSS puanı daha yüksek olan adaya işe giriş  hakkı tanınacaktır.

Sözlü sınav sonucu: belediyemiz İnternet sitesinde (https://www.derecik.bel.tr ) yayınlanacaktır.

Sınav İçin Başvuru Şartları :

1. 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48.Maddesinde belirtilen şartları taşımak

2. Üniversitenin ilgili bölümünden mezun olmak, başka bir kurumla sözleşmesi bulunmamak.

3. Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek sağlık sorunları bulunmamak.

4.Derecik İlçesinde son 5 yıl içerisinde ikamet ediyor olması ve bunu belgeyle ispatlaması.

5.Erkek adaylar için Askerliğini yapmış olmak.

6.Son iki yıl içerisinde yapılan KPSS P1,P2,P3 puan türünde en az 60 (Altmış) puan almış olmak.

7.En az B sınıfı Sürücü Belgesine sahip olmak.

8. Taksirli suçlar ve aşağıda sayılan suçlar tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere ağır hapis veya 6 aydan fazla veya atfa uğramış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, zimmet ihtilas, irtiküp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma Devlet sırlarını açığa verme suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak.

Başvuru Şekli :Adayların 12/06/2020-22/06/2020tarihleri arasında saat l7:00'ye kadar, Derecik Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'ne şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. (Posta ve e-mail ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.)

Başvuru Sırasında İstenen Belgeler:

1- Öğrenim Durumunu gösterir belgenin aslı veya onaylı sureti

2- Kimlik fotokopisi

3- Adaylar tarafından doldurulacak Başvuru Formu(Müracaat esnasında doldurulacaktır)

4- Sağlık Raporu (Heyet raporu şartı bulunmamaktadır)

5- 2 adet vesikalık resim.

6- Adli Sicil Belgesi

7- Yerleşim yeri Belgeyi

8-Lisans düzeyinde son iki yıl içerisinde P1,P2,P3 puan türünde KPSS sınavına girdiğine dair belge